Ik ben stoned, en ik ervaar.
Date: Mar 1st, 2006 4:00:01 pm - Subscribe
Mood: stoned obviously


k ben stoned, mijn been schokt, en er zit een velletje op m'n lip die er niet vanaf wil. Typisch van die dingen waar je je aan gaat irriteren als je stoned bent. ik hoor geluiden die ik normaal niet hoor, maar ik herken ze wel vast van de vorige keer dat ik stoned was. ik hoor het zoemen van de monitor. ik hoor de fan die nog harder zoemt. samen vormen zij een storm aan geluidsgolven
die ik echt totaal niet kan waarderen op het moment. ik voel druk op mijn oren ik slik een paar keer. ik rol met m'n ogen, want ik begin het nu toch behoorlijk irritant te vinden. ik kijk naar de afstandbediening. als ik die nou pak. kan ik de tv aanzetten en luisteren naar de tv. en voor ik het weet kom ik omhoog en pak ik de afstandsbediening. Verbazingwekkend. WOW. geluid. Verwonderd kijk ik naar de tv. Discovery 9, wat een prachtzender. oh het praat weer! hmm toch maar zappen, pratende mensen in pak, daar heb ik nu geen zin in. Wow! ik zag een hele lelijke man, ik schrok echt van hem. Madonna. She's sorry. So am I. gek genoeg vind ik het nummer nu wel leuk maar dat is waarschijnlijk omdat ik stoned ben. want zo maf ben ik normaal niet. gatver, ze is echt oud. nee. het is niet leuk meer. geen tmf voor mij dan maar. oh. het is afgelopen, althans bijna. houd ik het vol? kom op, alsjeblieft schiet op. kane. hmm, vind ik kane leuk? ik weet het nog niet, en besluit op de titel te wachten. Believe it. vind ik dit leuk? ik weet 't niet. tis beter dan madonna. zal ik zappen? zal ik het kijken... hmm dilemma. als ik nog lang wacht met beslissen, hoef ik niet meer te beslissen want dan is het nummer al afgelopen. jezus, ik ben echt zo traag op het moment. oh ja, kane. vind ik het nou leuk of niet? hmm hij was altijd wel heet, toen ie jong was. believe it... hmm ik ben er nog steeds niet uit. het is iig niet dusdanig irritant dat ik wmeteen al wilde zappen. ik ben nog steeds in conclaaf daar over. oh coole lichtshow. oh ja, de aftiteling. blijkbaar vond ik het leuk genoeg dus. het grappige van stoned zijn is dat je dingen heel anders ervaart. je ervaart nu op zich niet perse de dingen. maar je ervaart dat je ervaart. het geeft een hele andere dimensie qua gewaarwoording. mijn tenen zijn vervelend. vooral die aan m'n linkervoet. oh! nu is het de rechter. ja. ik ben in een oetelbui. mijn oog doet zeer, het prikkelt en voelt droog aan.
oh ik zou wel willen eten nu. oh god, ik wil eten. ik wil heel erg graag eten. hey, een leuk liedje op tv. sugababes, die blonde is goed lekker. rood staat haar erg goed. oeh blauw niet. hey, een interessante clip. 2 chagerijnige wijven in een achtbaan. hmm die rechter wordt enthousiast. jezus, je lijkt er niet intelligenter op. stop maar. wow, de hele clip lang zijn die 2 wijven in die achtbaan, en ineens komt er een gezicht op 't beeld. met een zwarte achtergrond. dat was wazig. hij verpestte het. oh nou is er weer! Kashmir geloof ik dat het heet. dit is echt kut. oh, keane, geloof ik. oh nee, niet eens. Het is starsailor, met in the crossfire. I don't see myself when i look in the mirror. ja. leuk liedje. hmm, hij is best wel cute. Wow! Eten. ik heb eten gepakt! gehakt van de taco's met geraspte kaas. koud wel te verstaan. maar ongetwijfeld, erg lekker. euforisch. lekker. maatschappij. socialiteit. en webcamgirls. en eten. zeer zeker. ik ben blij met het eten. hard-fi met cashmachine. erg fijn. oh evenals dit eten overigens. zo. genoeg eten. wil het morgen opwarmen. dat lijkt me strak. hey, jack johnson met upside down op tv. ik kende dit nummer al lang voordat tmf em draaide. ik houd van jack johnson. lekker chill.
oh hey, ik wil roken! aw, aapjes kunnen cute zijn. hmm typen is irritant. hey, ik kan wel weer gaan eten. dat is wel leuk. bah, u2. ik haaat dit nr. klinkt veels te u2. alsof ik het al duizenden keren gehoord heb. zap. dit doet pijn aan m'n hoofd. zoveel wit. No worries de zwart witte clip. geen idee van wie. zap. rammstein. heerlijke muziek. verschrikkelijk vieze zanger. wow, een grote naakte mannelijke orgie. interessant. veel spieren involved. zanger is eng, met dat lange haar en die enge tong. ik vind em eng. en toch heeft het wel wat. het is lelijk, het staat hem niet. maar toch heeft ie wat. mann gegen mann. regen. oeh interessant. natte mannen zijn mooi. bed. damn lag ik nu meteen maar in bed. ik wil naar bed. bed klinkt zo ongelooflijk fijn op het moment. ik ga naar bed.

Welterusten! oooh dit gaat zo fijn zijn...
Comments: (0)


Storm Template
Create your own Free Aeonity Blog Today
Content Copyrighted l1l17h at Aeonity Blog
Comments:

ReCaptcha:

Posting as anonymous Anonymous guest, why not register, or login now.