Archives: February 2007, March 2007, April 2007
My Blogs Next Page


mirakula Testing, testing - Subscribe
Testinlegg.

Jepp happy.gif
0 Comments
Mood: studious

mirakula Valentine's day Feb 13th, 2007 2:14:27 pm - Subscribe
Ugh... Valentine's day i morra. Jeg liker ikke Valentine's Day. Hvis noen gir meg kort, bamse, konfekt, eller så mye som sier "Happy valentine's day" til meg på tull, skal de få deng.

Valentine's Day er bæsj og ingen liker bæsj - med unntak av fluer. Men hvem bryr seg om fluer? Fluer er irriterende. De setter seg på maten din og legger fra seg bakterier så du ikke kan spise nettopp den maten.

*


Filmer jeg gjerne vil se på kino neste uke, som jeg sannsynligvis ikke får sett før de kommer ut på dvd, men som jeg gleder meg til å se uansett når og hvor jeg får sett de (i tilfeldig rekkefølge):
1. The Prestige
2. The Perfume
3. Hannibal rising
4. Night at the museum
5. Pans labyrint
6. Apocalypto

(7. Casino Royale)

2 Comments
Mood: bothered

mirakula Osloting Feb 14th, 2007 4:16:26 pm - Subscribe
Jeg er egentlig ikke så glad i Oslo by. Den er stor nok til å være upersonlig, men samtidig liten nok til at alle folka som bor her plager deg når du går rundt omkring. Dessuten tror alle de som har bodd her litt for lenge at de er så vanvittig urbane, uten at de vet hva urban egentlig er. Dra til London, idioter, og føl den virkelige storbyen puste deg ned i nakken! Gå deg vill i Notting Hill på natta og få terrorangst av å ta t-banen.

Forøvrig er det ikke lov å være rar i Oslo. Det var lov å være litt rar i lille Larvik, men i store Oslo kan man ikke være rar i det hele tatt. Da hater alle deg og skuler på deg med sine smale, kyniske øyne. Å nynne litt forsiktig mens man hører på mp3-spilleren f.eks. er ikke lov!

Likevel er det noen ting ved Oslo som er ganske bra:

1. Noen steder er det varmekabler i fortauene, så man slipper å tryne og brekke rumpa når man minst trenger det.
2. Nationalgalleriet er alltid varmt og, etter min mening, alltid åpent. Dessuten er det gratis og de gir deg pollettdingser til skapene hvis bagen din er for stor til å ta med inn på galleriet.
3. De har studentrabatt på det meste. Sånt blir det mange gøye kulturelle aktiviteter av.
4. Tullins: fineste kafeen med verdens beste brucetta.
5. Isbanen midt på Karl Johan. Jeg har ikke skøyter, men den er fin og vinterlig like fullt.

Det er sikkert flere ting, men de feiler å bli satt ord på. Til folks sikkert abnorme interesse, kan jeg skrive ned flere når jeg kommer på de.

Ikke happy valentine's day forresten.

0 Comments
Mood: Content

mirakula Shego! Feb 15th, 2007 7:35:53 am - Subscribe
Siden jeg har verdens kuleste skrivebordsbakgrunn,måtte jeg legge den ut her og vise den fram happy.gifTjohei-dag i dag. Handle snart, lese litteraturhistorie, spise middag og på kor klokka sju. Jippy.

2 Comments
Mood: electric

mirakula Jippy! Feb 16th, 2007 1:08:13 pm - Subscribe
På tirsdag begynner CSI Las Vegas igjen! Hurraaaa! Jeg er overlykkelig! Nærmest umenneskelig glad. Wuhu! CSI LV er best.

Grissom er tøff:


*


Vært omviser på operaen i dag. Littebitt kjedelig å være på operaen fra elleve til halv syv og guide to ganger, men grunnet dårlig påmelding blei det nå sånn. Gøy var det uansett.

Har kjøpt nytt skjørt. Mørk olating. Fint. Jepp.

0 Comments
Mood: Litt trøtt