My Friends: ms_siri
My Blogs


ms_siri Blablabla - Subscribe
Nå etter lengre tids fravær, skriver jeg endelig.. Har ikke så fryktelig mye å rapportere. Dra som kjent hjem til Larvik i dag, uten at det blir noe vedere spennende siden det ikke er noem jeg kjenner i Larvik nettop nu. Skal hverfrall på jobbintervju, så turen er ikke bortkasta.

Dagens fra SvarteBoka var en riktig godbit syns jeg:

Hvorledes man skall faae qwinfolk til sig hvor mand er at findes.
Tag et støcke at en honingkage og læg det op under armen ved livet nest kroppen. See saa til at du kan blive vel svedt og lad det blive vel indtræcket med svedt, saa kand du give den du vil hafe skal gaae til dig, og se til hun eder det, saa slaaer det ey fejl, men du maa ej smage det selv.
2 Comments
Mood: coy

ms_siri Trylleri tryllera Mar 27th, 2007 4:28:22 pm - Subscribe
Glemte selvfølgelig å legge ut neste trylletriks fra SvarteBoka:

At see saa wel om naten som om dagen.
Tag flauger mus blod og stryg dine øyien med. Det er godt for at see.
0 Comments
Mood: magical

ms_siri Font Mar 27th, 2007 7:39:25 am - Subscribe
Jeg har finni verdens kuletste internett-side! Den heter www.dafont.com, og du kan laste ned fonts helt gratis, og de er kjempekule! Heretter kommer alle mine oppgaver til å se brilliante uthappy.gif
3 Comments
Mood: spoiled

ms_siri Svarteboka Mar 18th, 2007 9:17:23 am - Subscribe
Som sagt så var jeg jo på loppemarked, og hvilke utrolige skatter var det som gjemte seg blndt alt skrotet? Jo, en meget yndig strikkepinneholder med roser på. Visste ikke hva det var da jeg så den, var bare en lang sylinder med glidelås-lokk, men den ble desto mer sjarmerende da jeg fant ut hva bruken var.

Skatt nummer to var en ytterst smal, kvadratisk bok som heter Svarte Boka. Inni er det små trylleformler som visstnok funka i gamle dager. Det er veldig fine illustrasjoner til, laget med linotrykk hvis ikke mine øyne bedrar meg. Litt muffens er det også: ikke noen forfatter eller forlag. Tenkte jeg skulle skrive de 14 trylleformlene her, fordelt utover like mange dager. Den første er ganske uforståelig, men nå kan ikke jeg trylle heller...

At winde i kortes spild.
Tag et wibe hierte eller howet. Læg det i din pung. Det er godt derfor.
0 Comments
Mood: fornøyd

ms_siri Fine fine huset Mar 17th, 2007 7:37:58 am - Subscribe
I går var jeg med skolen og så på et helt utrolig vakkert hus. Det er vanskelig å få fram stemningen og romfølelesen i bilder, men jeg skal prøve:

AAAAAARGH! Alle bildene blir bittesmåsad.gif Dessuten er jeg litt bakfull så disse små problemer passer meg dårlig. Skal på loppemarked. Hmfr!
1 Comments
Mood: bizarre

ms_siri Rom for venner Mar 14th, 2007 7:46:54 am - Subscribe
Nå holder jeg på med et prosjekt som heter "Rom for venner". Detfor tenkte jeg at jeg måtte ha oppe bilder av dere på veggen foran meg som inspirasjon. Er det mulig å legge ut noen koselige bilder på bloggen eller no så jeg kan skrive det ut?
2 Comments
Mood: kreativ

ms_siri Facebook Mar 12th, 2007 8:00:39 am - Subscribe
Nå har jeg visst også joina facebook.. Får se hvor lenge jeg gidder. Det var så mange som masa på meg at jeg skulle skaffe meg det, så jeg ga etter for presset. Noen flere som vil bukke under? Er egentlig ganske ålreit.. Ligger en link til venstre.
(Den er nettopp laga, så er litt fattig profil)

Og ja, Thereseh, jeg er en hermegås, men det er bare fordi du har så lure ideer!!
1 Comments
Mood: whimsical
Boken du leser nå:: HP and the order of the pheonix

ms_siri Laurdag Mar 10th, 2007 6:35:52 am - Subscribe
Nå sitter jeg hos Kine etter å ha laget bursdagsfrokost. Jeg har bakt verdens beste gulrotkake, så nå er det bare å spørre meg hvis noen trenger oppskrift. Jeg tør påstå at den var bede enn den de hadde på kafe Kurth, og da er den god!!

I kveld skal jeg på sånn fin fest hvor guttene må gå i dress, og jeg må gå med fin kjole. Det liker jeg godthappy.gif
0 Comments
Mood: mett
Boken du leser nå:: HP and the order of the Pheonix

ms_siri Jonathan Strange & Mr. Norell Mar 7th, 2007 11:25:25 am - Subscribe
I dag har jeg hatt fri store deler av dagen, så jeg har selvfølgelig fullført "Jonthan Strange & Mr. Norell". Likte den siste delen av boka veldig godt, men den første delen, titulert "Mr. Norell", kunne vært VEEEEELDIG mye kortere. Makan til treig start på en bok har jeg aldri vært borti. Det er jo snakk om en INTRO på 300 sider!! Hadde veldig vanskelig for å finne noe framdrift der, det føltes som om ingenting skjedde, utenom at Mr. Norell var teit, og det kan jo sies i en setning. JEEEEZ! Men som sagt, slutten var bra. Der var det jo faktisk et problem som skulle løses, forårsaket av en gal ond alv.

Men nå som jeg er ferdig med den, må jeg jo finne en ny bok å lese på. Regner med at de fleste forslag fra deg, Thereseh, vil innebære Neil Gaiman, så jeg tror jeg skal spare meg for å spørre...
1 Comments
Mood: ambitious
Boken du leser nå:: Ingen og dum

ms_siri Klatremus Mar 5th, 2007 3:49:17 pm - Subscribe
I dag har jeg spist god middag med Kine og tante Birgit. Jeg var den flinke kokken med flinke medhjelpere, og som den fantastiske kokken jeg er, fikk jeg masse skryt. Hei hurra! Ellers så har vi hatt moro øvelse på skolen hvor vi skulle bruke oss selv som konstruksjonselementer. Det betydde masse klatring på hverandre og sånn. Jeg fikkk stå på hodet med beina rundt livet til Per, men Kristina satt på skuldrene hans og holdt beina til Kolbjørn som også stod opp-ned. Vanskelig å lage et bilde i hodet? Det var gøy hvertfallhappy.gif
1 Comments
Mood: spacey

ms_siri Vaskekjerring Mar 4th, 2007 12:05:30 pm - Subscribe
I dag har jeg vært flink vaskekjerring hos Jeff, som er en trivelig unkar i 30-åra som trenger hjelp til å holde orden. Siden jeg er så utrolig flink til å vaske, så kom like godt naboen og spurte om jeg kunne vaske hos han og. Så nå har jeg fast og fleksibel jobb, noe som passer meg ypperlig! Jeff (Jeffry) er dessuten ivrig samler på alt som man kan samle på, og viste meg Bone-blad som jeg ikke har sett før: Stupid, stupid rat-tails.

Hurra! Nå må jeg i butikken å kjøpe! Tjente jo penger på å vaske, så jeg er RIK!! Eller ikke rik, men lommeboka mi er ikke lenger tom.

Følte meg veldig fim i bursdag på fredag, så tenkte jeg må legge ut skryte-bilde av meg selv.


Og dette er Therese som jeg bor med. Tenkte jeg måtte legge ut et bilde av hu oghappy.gif
0 Comments
Mood: tranquil

ms_siri Ferdig Mar 1st, 2007 12:05:01 pm - Subscribe
Huff, nei jeg er ikke så flink gitt.. Har jobbet litt intenst de siste dagene med prosjektet vi har hatt på skolen, så har nesten ikke rørt dataen i det hele tatt. Men nå er jeg ferdighappy.gif Siste dagen med gjennomgang i dag, og bare slækking på høyt nivå. Nå skal vi ha DAV-kurs i en uke (står for Den Andre Verda) som betyr at vi skal ha performance eller male følelser eller no. Barre slækt! I mårra skal jeg i bursdag, og jeg gleder meg, for jeg skal bake kake og gå med fin fin kjole. For det er nemlig en sånn koselig bursdag. Hurra hurra!!
2 Comments
Mood: slækk

ms_siri Ubrukelig Feb 22nd, 2007 9:36:34 am - Subscribe
Huff puff.. Har hatt nok en kjedelig dag på skolen. Jeg hater det når jeg blir ukonstruktiv og bare veler rundt. Vet det er så mye bra jeg kunne gjort, og så bare ender jeg opp med å gjøre ingenting.

Må nesten også påpeke at selv om jeg ikke velger humøret mitt her på bloggen, så gjetter aeonity skummelt nok humøret mitt for meg, og det stemmer bort i mot hele tiden. Nå f. eks er det useless, og må vel si meg enig i det..
4 Comments
Mood: useless

ms_siri HAHAHHAHAAA!! Feb 19th, 2007 6:11:03 am - Subscribe
Middle aged woman on mobile: "I hardly think drawing faces on tampons and pretending they're mice is a productive use of your time. Do you? For crying out loud Toby, you're nineteen!"
0 Comments
Mood: mushy

ms_siri Tullball Feb 19th, 2007 5:53:18 am - Subscribe
Etter inspirasjon fra Therese, gikk jeg inn på overheard in london, og fant denne godbiten:

After a 5 minute wait for doors to shut on tube, driver makes an announcement:

'For those who have just joined us, we've been slightly held up by a passenger emergency alarm being activated in one of the rear carrages, as one passenger was unfortuntely taken ill. Just so you know, she has now been thrown out and thoroughly beaten up for making you all wait here unnecessarily. For consideration to others, if anyone else feels like passing out, could you please try and hold on until we get to Stratford. Thanks.'
3 Comments
Mood: lovable

ms_siri Dagen derpaaaaaaa Feb 18th, 2007 11:59:38 am - Subscribe
I dag, tro det eller ei, har jeg vært en særdeles flittig liten jente. Og det til tross for at jeg hadde en ekstremt fuktig kveld på byen i går. Jeg stod opp, og gikk en tur med Kine til Nordnes. Det var utrolig festelig! Det gikk en gruppe med mennesker bak oss, som vi fant ut at vi måtte tulle med. Det er visst veldig gøy å leke med mennsker når de ikke vet at du leker med de. Først så kikkka vi entusiastisk nedover en skråning og pekte og prata. Planen lyktes, og nysjerrigheten deres tok overhånd, så da vi var gått måtte de finne ut hva for noe spennende vi hadde oppdaget. Der var det jo ingenting!! Bwahahaaa!! Deretter skulle vi leke gjemsel med de. Kine var lur, og gjemte seg bak et massivt tre, og jeg fant ut at jeg skulle sitte i et tre. Det delte seg fra en stamme til tre stammer ganske langt nede, så jeg satt inni der på huk( og så ut som om jeg satt og dreit), men i ca. øyehøyde. Det var nesten et vellykket til den ene mannen snudde seg og oppdaget meg sittende som en liten idiot inne blandt stammene. Min umiddelbare reaksjon var å bryte sammen i latter, noe som raskt smittet over til mannen. Defor begynte også hele gruppen av mennesker å le høylydt, og jeg mener bestemt jeg ble ganske rød i toppen. Det må være en av de beste opplevelsene jeg har hatt og kunne glede andre på den måtenhappy.gif
1 Comments
Mood: playful

ms_siri BIlder Feb 14th, 2007 5:02:50 pm - Subscribe
3 Comments
Mood: different

ms_siri Bilder Feb 14th, 2007 4:57:42 pm - Subscribe
0 Comments
Mood: faded

ms_siri Dag 1 Feb 14th, 2007 4:21:15 pm - Subscribe
Mitt første forsøk på en blogg, og for øyeblikket i utviklingsfasen.. Det er ikke SÅ lett å endre på html-koden. Men litt flink er jeghappy.gif
1 Comments
Mood: challenged
Boken du leser nå:: The Curse of Chalion