Bok som leses nå:Bok som nettopp ble lest:Ting å glede seg til:


.:Portugal i påsken
.:Komme hjem 13.04
for å se snuppene mine
.:Firenze 19. juni

Blablabla
Dato: Apr 13th, 2007 5:00:45 am - Subscribe
Humør: coy


Nå etter lengre tids fravær, skriver jeg endelig.. Har ikke så fryktelig mye å rapportere. Dra som kjent hjem til Larvik i dag, uten at det blir noe vedere spennende siden det ikke er noem jeg kjenner i Larvik nettop nu. Skal hverfrall på jobbintervju, så turen er ikke bortkasta.

Dagens fra SvarteBoka var en riktig godbit syns jeg:

Hvorledes man skall faae qwinfolk til sig hvor mand er at findes.
Tag et støcke at en honingkage og læg det op under armen ved livet nest kroppen. See saa til at du kan blive vel svedt og lad det blive vel indtræcket med svedt, saa kand du give den du vil hafe skal gaae til dig, og se til hun eder det, saa slaaer det ey fejl, men du maa ej smage det selv.

Kommentarer: (2)

Trylleri tryllera
Dato: Mar 27th, 2007 4:28:22 pm - Subscribe
Humør: magical


Glemte selvfølgelig å legge ut neste trylletriks fra SvarteBoka:

At see saa wel om naten som om dagen.
Tag flauger mus blod og stryg dine øyien med. Det er godt for at see.

Kommentarer: (0)

Font
Dato: Mar 27th, 2007 7:39:25 am - Subscribe
Humør: spoiled


Jeg har finni verdens kuletste internett-side! Den heter www.dafont.com, og du kan laste ned fonts helt gratis, og de er kjempekule! Heretter kommer alle mine oppgaver til å se brilliante uthappy.gif
Kommentarer: (3)


Svarteboka
Dato: Mar 18th, 2007 9:17:23 am - Subscribe
Humør: fornøyd


Som sagt så var jeg jo på loppemarked, og hvilke utrolige skatter var det som gjemte seg blndt alt skrotet? Jo, en meget yndig strikkepinneholder med roser på. Visste ikke hva det var da jeg så den, var bare en lang sylinder med glidelås-lokk, men den ble desto mer sjarmerende da jeg fant ut hva bruken var.

Skatt nummer to var en ytterst smal, kvadratisk bok som heter Svarte Boka. Inni er det små trylleformler som visstnok funka i gamle dager. Det er veldig fine illustrasjoner til, laget med linotrykk hvis ikke mine øyne bedrar meg. Litt muffens er det også: ikke noen forfatter eller forlag. Tenkte jeg skulle skrive de 14 trylleformlene her, fordelt utover like mange dager. Den første er ganske uforståelig, men nå kan ikke jeg trylle heller...

At winde i kortes spild.
Tag et wibe hierte eller howet. Læg det i din pung. Det er godt derfor.

Kommentarer: (0)

Fine fine huset
Dato: Mar 17th, 2007 7:37:58 am - Subscribe
Humør: bizarre


I går var jeg med skolen og så på et helt utrolig vakkert hus. Det er vanskelig å få fram stemningen og romfølelesen i bilder, men jeg skal prøve:

AAAAAARGH! Alle bildene blir bittesmåsad.gif Dessuten er jeg litt bakfull så disse små problemer passer meg dårlig. Skal på loppemarked. Hmfr!
Kommentarer: (1)


Deep Forest Template
Create your own Free Aeonity Blog Today
Content Copyrighted ms_siri at Aeonity Blog