Bok som leses nå:Bok som nettopp ble lest:Ting å glede seg til:


.:Portugal i påsken
.:Komme hjem 13.04
for å se snuppene mine
.:Firenze 19. juni

Rom for venner
Dato: Mar 14th, 2007 7:46:54 am - Subscribe
Humør: kreativ


Nå holder jeg på med et prosjekt som heter "Rom for venner". Detfor tenkte jeg at jeg måtte ha oppe bilder av dere på veggen foran meg som inspirasjon. Er det mulig å legge ut noen koselige bilder på bloggen eller no så jeg kan skrive det ut?
Kommentarer: (2)


Facebook
Dato: Mar 12th, 2007 8:00:39 am - Subscribe
Humør: whimsical
Boken du leser nå:: HP and the order of the pheonix

Nå har jeg visst også joina facebook.. Får se hvor lenge jeg gidder. Det var så mange som masa på meg at jeg skulle skaffe meg det, så jeg ga etter for presset. Noen flere som vil bukke under? Er egentlig ganske ålreit.. Ligger en link til venstre.
(Den er nettopp laga, så er litt fattig profil)

Og ja, Thereseh, jeg er en hermegås, men det er bare fordi du har så lure ideer!!
Kommentarer: (1)


Laurdag
Dato: Mar 10th, 2007 6:35:52 am - Subscribe
Humør: mett
Boken du leser nå:: HP and the order of the Pheonix

Nå sitter jeg hos Kine etter å ha laget bursdagsfrokost. Jeg har bakt verdens beste gulrotkake, så nå er det bare å spørre meg hvis noen trenger oppskrift. Jeg tør påstå at den var bede enn den de hadde på kafe Kurth, og da er den god!!

I kveld skal jeg på sånn fin fest hvor guttene må gå i dress, og jeg må gå med fin kjole. Det liker jeg godthappy.gif
Kommentarer: (0)


Jonathan Strange & Mr. Norell
Dato: Mar 7th, 2007 11:25:25 am - Subscribe
Humør: ambitious
Boken du leser nå:: Ingen og dum

I dag har jeg hatt fri store deler av dagen, så jeg har selvfølgelig fullført "Jonthan Strange & Mr. Norell". Likte den siste delen av boka veldig godt, men den første delen, titulert "Mr. Norell", kunne vært VEEEEELDIG mye kortere. Makan til treig start på en bok har jeg aldri vært borti. Det er jo snakk om en INTRO på 300 sider!! Hadde veldig vanskelig for å finne noe framdrift der, det føltes som om ingenting skjedde, utenom at Mr. Norell var teit, og det kan jo sies i en setning. JEEEEZ! Men som sagt, slutten var bra. Der var det jo faktisk et problem som skulle løses, forårsaket av en gal ond alv.

Men nå som jeg er ferdig med den, må jeg jo finne en ny bok å lese på. Regner med at de fleste forslag fra deg, Thereseh, vil innebære Neil Gaiman, så jeg tror jeg skal spare meg for å spørre...
Kommentarer: (1)


Klatremus
Dato: Mar 5th, 2007 3:49:17 pm - Subscribe
Humør: spacey


I dag har jeg spist god middag med Kine og tante Birgit. Jeg var den flinke kokken med flinke medhjelpere, og som den fantastiske kokken jeg er, fikk jeg masse skryt. Hei hurra! Ellers så har vi hatt moro øvelse på skolen hvor vi skulle bruke oss selv som konstruksjonselementer. Det betydde masse klatring på hverandre og sånn. Jeg fikkk stå på hodet med beina rundt livet til Per, men Kristina satt på skuldrene hans og holdt beina til Kolbjørn som også stod opp-ned. Vanskelig å lage et bilde i hodet? Det var gøy hvertfallhappy.gif
Kommentarer: (1)


Deep Forest Template
Create your own Free Aeonity Blog Today
Content Copyrighted ms_siri at Aeonity Blog