Tom yam Manjakani Kondom
Date: Mar 6th, 2009 7:29:58 am - Subscribe
Mood: spicy siam


Kitorang kuar satu kedai malam tu ...
ade satu poster tu mmg r menarik hari nulari
kelakian kitorang time tu..



tu die...kondom manjakani...inovatif dan kreatif sungguh org2 yg bagi idea ni..
setahu aku manjakani ni cam herba2 tuk kaum2 hawa ni...mana dtg idea ntah boleh taruk kat mende tu..haha

camana rasa? aku tak tau dan aku maleh nak tau..kalo nak sangat play safe..
x yah wat langsung konfem safe..



sekali lagi air tin yg aku minum cam nak tersedak...ade free gift..
vibrating ring.............aku x dpt bayangkan...
...............lantak korang r...haha
pelik2..

Ok2.....jom tukar story..............
actually ni mukadimmah jer
aku nak cite mende lain..aku nak sambung
story2 jalan cari2 makan aku.haha
previously, aku story sal adventur makan aku kat restoran tasik raban dgn pengkritik makanan aku dino..

dis time kitorang gi lak cuba makanan thai lak,
last holiday lepas...aku dgn teman makanan
biase aku Dino dtg r jengkuk restoran ni..
actually restoran ni still baru lagi...it situated
dalam ipoh parade at 1st floor..



kalo masuk2 je..u will see the interior design die mmg betul ade kat thailand r...korang blh nmpk ade replika sami bertapa kat tgh restoran tu..seriusly..and the orang2 yg in charge ni mmg majoriti orang thai...
halal ke? dun worry..aku was informed dat org2 sini mostly muslims..n u guys boleh tgk ade halal certificate besar2 tampal kat pintu entrance...so x de makan lipas, ulat , kala jangking kat sini..haha



whats unique sal tmpt ni...ade myk variety korang boleh pilih..from makanan , minuman, desserts...coz ade manyak gerai2 berasingan kat situ..so boleh r jalan2 sambil memilih makanan yg menepati citarasa korang...plus chief2 suma masak on the spot depan korang...jadi boleh r tgk ingredients pe depa bubuh...mmg freshly cooked r...aku dgn dino x kisah janji masuk perot haha



sayur-mayur dan ikan-ikan...memandangkan makanan siam ni kitorang agak buta skit memilih...we juz pilih r makanan yg diorang offer..cam aku order fish steak...dino lak order kerabu ayam..



OKAY, ni masanye quality test a.k.a masa makan...fish steak mmg superb r..mmg segar ikan ...plus sos die mmg r terbaik..i like it!haha

Dino yg merasa fish steak aku pon bersetuju lantas mengorder mende yang sama..haha

so camana kerabu ayam pengkritik makanan kita ? haha.. aku tgk time bile die rasa...muka dino tetiba jadi sayu hiba bercampur kepedihan..
PEDAS! PEDAS!
tu die komen yg mampu food critique pro kita dapat ungkapkan..
aku pon cuba rase r rasa...................
mmg aku setuju dgn pendapat die
boleh kasi sembelit..woooh
hahah but makanan siam mmg camtu
kalo x pedas mmg x sah r...



hanya tinggal kenangan..kerabu ayam super pedas...

but in the nutshell aku mmg puas ati from the makanan sampai surrounding restoran tu..tamabahan lak ade gerai2 souvneir, kraf tangan siam malin dalam tu..so pas makan boleh r jalan2 beli buah tangan..



ok folks tu je kot...to someone yg ade berani nak mencabar ketahanan pedas korang..mai la dtg...haha..
ciow!





Comments: (1)


Window Template
Free Blog Hosting Join Today
Content Copyrighted razirazali at Aeonity Blog
Comments:

anonymous - November 14th, 2009
ko nie sape yea sbnrnye??? aku nk cr benda laen tbe2 ko punye blog nie kuar... bajet bgus jer wat benda nie. ko nie mesti borink eakkkkkkk ape2 aje la ko nie...
-pka88_poli-


ReCaptcha:

Posting as anonymous Anonymous guest, why not register, or login now.