Archives: June 2011,
My Blogs


vizetatil Ermenistan Vizesi Nasıl Alınır ? - Subscribe
Ermenistan vizesi için gerekli olan belgeler Ermenistan Vizesi Nasıl Alınır ?

! Ermenistan’ın Türkiye’de Diplomatik Misyonu bulunmadığından Erivan’daki Uluslararası Havalimanından vize verilmektedir.
! LACİVERT (Normal) YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) tüm Türkiye Cumhuriyeti pasaportlarına vize uygulanmaktadır.
! Sınır kapılarında ibraz etmeniz gerekebileceğinden dolayı tüm seyahatlerinizde var ise Davetiye-Otel rezervasyonu ve uçak bileti gibi evraklarınızı yanınızda bulundurunuz.
! Lütfen Pasaportunuzun temdit süresinin en az 6 AY ve Pasaportta ta en az 1 tane boş vize sayfasının bulunmasına dikkat ediniz.

İşveren olarak Ermenistan vize başvurusu
Bordrolu Çalışan olarak Ermenistan vize başvurusu
Ev Hanımı olarak Ermenistan vize başvurusu
Öğrenci olarak Ermenistan vize başvurusu
Emekli olarak Ermenistan vize başvurusu

İşveren olarak Ermenistan vize başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Ermenistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
Hesap Cüzdan Fotokopisi
Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
Kredi Kartları Fotokopisi
Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Ermenistan’daki Firmadan Davetiye
( Ermenistan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Ermenistan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak Ermenistan vize başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Ermenistan konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
Son üç aylık bordro fotokopisi
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Ermenistan’daki Firmadan Davetiye
( Ermenistan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Ermenistan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak Ermenistan vize başvurusu

Ermenistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Eşinin geçerli yada eski Ermenistan vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Ermenistan vize başvurusu

Ermenistan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Ermenistan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Anne veya Babanın geçerli yada eski Ermenistan vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Ermenistan vize başvurusu

Ermenistan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

0 Comments
Mood: nifty

vizetatil Yeni Zelanda Vizesi ve Belgeleri Jun 14th, 2011 5:09:30 am - Subscribe
Yeni Zelanda vizesi için gerekli olan belgeler Yeni Zelanda Vizesi ve Belgeleri

! İLK DEFA SCHENGEN VİZESİ ALACAK KİŞİLER ŞAHSEN BAŞVURMAK ZORUNDADIR .
! Yeni Zelanda Yeşil Pasaport Sahiplerine Vize Uygulamaktadır. (Hususi pasaport sahipleri vizeye tabidir.)
! Daha önceden alınmış bir schengen vizeniz varsa şirketimiz Yeni Zelanda konsolosluğa sizin adınıza başvuru yetkisine sahiptir.

İşveren olarak Yeni Zelanda vize başvurusu
Bordrolu Çalışan olarak Yeni Zelanda vize başvurusu
Ev Hanımı olarak Yeni Zelanda vize başvurusu
Öğrenci olarak Yeni Zelanda vize başvurusu
Emekli olarak Yeni Zelanda vize başvurusu

İşveren olarak Yeni Zelanda vize başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yeni Zelanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
Hesap Cüzdan Fotokopisi
Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
Kredi Kartları Fotokopisi
Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Yeni Zelanda’daki Firmadan Davetiye
( Yeni Zelanda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Yeni Zelanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak Yeni Zelanda vize başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yeni Zelanda konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
Son üç aylık bordro fotokopisi
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Yeni Zelanda’daki Firmadan Davetiye
( Yeni Zelanda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Yeni Zelanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak Yeni Zelanda vize başvurusu

Yeni Zelanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Eşinin geçerli yada eski Yeni Zelanda vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Yeni Zelanda vize başvurusu

Yeni Zelanda Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Yeni Zelanda ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Anne veya Babanın geçerli yada eski Yeni Zelanda vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Yeni Zelanda vize başvurusu

Yeni Zelanda Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

0 Comments
Mood: bleh

vizetatil Singapur Türkiye başkonsolosluğu Jun 14th, 2011 5:09:47 am - Subscribe
Singapur vizesi için gerekli olan belgeler Singapur Türkiye başkonsolosluğu

! Türkiye vatandaşlarından vize istenmemektedir. (Maksimum 90 gün kalınabilir) Pasaportunuzun süresinin en az 6 ay olması gerekmektedir.
! Ülke gümrüğüne girişte; Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.
0 Comments
Mood: obsessed

vizetatil Yunanistan Seyahatları ve Otelleri Jun 14th, 2011 5:10:13 am - Subscribe
Yunanistan vizesi için gerekli olan belgeler Yunanistan Seyahatları ve Otelleri

! İLK DEFA SCHENGEN VİZESİ ALACAK KİŞİLER ŞAHSEN BAŞVURMAK ZORUNDADIR .
! Yunanistan Yeşil Pasaport Sahiplerine Vize Uygulamaktadır. (Hususi pasaport sahipleri vizeye tabidir.)
! Daha önceden alınmış bir schengen vizeniz varsa şirketimiz Yunanistan konsolosluğa sizin adınıza başvuru yetkisine sahiptir.

İşveren olarak Yunanistan vize başvurusu
Bordrolu Çalışan olarak Yunanistan vize başvurusu
Ev Hanımı olarak Yunanistan vize başvurusu
Öğrenci olarak Yunanistan vize başvurusu
Emekli olarak Yunanistan vize başvurusu

İşveren olarak Yunanistan vize başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yunanistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
Hesap Cüzdan Fotokopisi
Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
Kredi Kartları Fotokopisi
Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Yunanistan’daki Firmadan Davetiye
( Yunanistan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Yunanistan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak Yunanistan vize başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yunanistan konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
Son üç aylık bordro fotokopisi
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Yunanistan’daki Firmadan Davetiye
( Yunanistan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Yunanistan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak Yunanistan vize başvurusu

Yunanistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Eşinin geçerli yada eski Yunanistan vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Yunanistan vize başvurusu

Yunanistan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Yunanistan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Anne veya Babanın geçerli yada eski Yunanistan vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Yunanistan vize başvurusu

Yunanistan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

0 Comments
Mood: jumbled

vizetatil Ukrayna Vizesi Al Jun 14th, 2011 5:10:38 am - Subscribe
Ukrayna vizesi için gerekli olan belgeler Ukrayna Vizesi Al

!Pasaportlarında uzun süreli Ukrayna vizesi bulanan ve pasaportunu değiştirmek zorunda kalan yolcuların eski pasaportlarında geçerli Ukrayna vizesi bulunsa dahi yeni pasaportları için mutlaka yeniden bir Ukrayna vize başvurusunda bulunup vize almaları gerektiğini her iki pasaportunu yanlarında bulundursalar dahi eski pasaportunda bulunan vizeyle uçamayacaklarını ve ülkeye giriş yapamayacaklarını önemle hatırlatırız!!

İşveren olarak Ukrayna vize başvurusu
Bordrolu Çalışan olarak Ukrayna vize başvurusu
Ev Hanımı olarak Ukrayna vize başvurusu
Öğrenci olarak Ukrayna vize başvurusu
Emekli olarak Ukrayna vize başvurusu

İşveren olarak Ukrayna vize başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Ukrayna konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
Hesap Cüzdan Fotokopisi
Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
Kredi Kartları Fotokopisi
Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Ukrayna’daki Firmadan Davetiye
( Ukrayna dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Ukrayna konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak Ukrayna vize başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Ukrayna konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
Son üç aylık bordro fotokopisi
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Ukrayna’daki Firmadan Davetiye
( Ukrayna dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Ukrayna konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak Ukrayna vize başvurusu

Ukrayna konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Eşinin geçerli yada eski Ukrayna vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Ukrayna vize başvurusu

Ukrayna Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Ukrayna ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Anne veya Babanın geçerli yada eski Ukrayna vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Ukrayna vize başvurusu

Ukrayna Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

0 Comments
Mood: foxy