03 mei 2007

Hey jullie 2 kleine boefjes,

Jullie kunnen het saampjes steeds beter vinden!! Zeker nu Beau wat meer met z'n omgeving bezig is!! Mama moet zo om jullie lachen, samen hebben jullie hele gesprekken, over...joost mag weten wat!! Zoë is nog steeds lekker betuttelend happy.gif
Van de week was zus zn haartjes aan het kammen, en een plezier dat meneertje had!!

Vanmiddag toen we naar oma liepen zei Zoë ineens, Beautje ik hou van jou grin.gif Ahhhh zo sweet!! Ook doen jullie elkaars 'kippen' uit wisselen, dan zit Beau ineens met Zoë d'r kip en andersom!! haha En als Beau spuugt rent Zoë als een speer naar de keuken om een doekje te pakken, anders wordt volgens Zoë, "z'n mooie shirtje vies"

Omdat jullie zo met elkaar bezig zijn, is mama van de week wel een beetje geschrokken, ik was heel even weg gelopen naar boven en ik kom terug en Jij, Zoë, klein 'moedertje' had Beau uit z'n wipper gehaald om 'm te troosten omdat ie huilde...ow, ow, natuurlijk bedoelde je het goed, maar wat ben ik geschrokken!! Dus ik laat jullie niet meer samen als Beau in z'n stoeltje zit!! Overigens vond broertje het wel een avontuur geloof ik, die zat zo te glunderen met een grote grijns op z'n smoeltje

Ja, *zucht* wat zijn wij blij dat jullie elkaar zo lief vinden, dat had ik niet durven dromen!!
__________________________________________

12 april 2007

Tijdje geleden al weer dat ik wat geschreven heb!!

Inmiddels is Zoë nu 2x naar de peuterspeelzaal geweest...De eerste keer was erg onwennig en toen ik weg ging was het haar eigenlijk niet zo opgevallen tot ze er achter kwam toen heeft ze wel hard gehuild...Verder ging het wel af en toe even, maar het was maar 2 uurtjes en toen kwam ik d'r al weer halen!! De 2e keer was 's ochtends!! Bij het weg gaan begon ze wel hard te huilen, maar toen ik d'r weer kwam halen, vertelde de juf dat ze harstikke lief met de andere kindjes meegedaan heeft!! Ze was ook vol met verhalen toen ik binnen kwam!! En ook had ze al een mooi paasei van karton versierd met stikkertjes happy.gif De juffen hadden er chocolade eitjes opgeplakt, alleen kon ze de verleiding niet weerstaan en waren ze al opgepeuzeld voor ze het aan papa had laten zien!! haha

Vrijdag middag (6 april) Hebben we alletwee de kids bij opa en oma gebracht, ze bleven daar logeren!! Wel spannend zo de eerste keer om ze alletwee uit handen geven!! Natuurlijk is het harstikke goed gegaan, maar heb ze wel gemist hoor!! Wij hebben dus goed gebruik gemaakt van onze 2 'vrije dagen'!! Vrijdag avond uiteten en naar de bios geweest en zaterdag zijn we lekker gaan shoppen in R'dam!! Toen we ze weer gingen halen hadden we wat cadeautjes meegebracht, die vielen wel in de smaak geloof ik!! Zoë was ziek geworden, heel erg verkouden en hangerig...

1e Paasdag zijn we wéér naar opa en oma gegaan Daar heeft Zootje paaseitjes gezocht in de tuin met tante Marieke!! En 's avonds zijn we blijven eten...2e paasdag zijn we lekker thuis gebleven want Zoë was nog steeds niet lekker...'s Avonds hebben wij gegourmet toen de kinders op bed lagen!!

Dinsdag was paps ziek thuis en daarom kon ik Beau thuis achterlaten en ff samen met Zoë op pad om nog even voor wat kleding te kijken...!! Handuhggg z'on H&M in Spijkenisse!!

Gisteren kwam oma weer ff langs en zijn we binnen gebleven want Zoë was nog steeds niet lekker...Vandaag heb ik d'r dus ook niet naar de peuterspeelzaal gedaan...Maandag gaat ze weer!! En ondanks dat ze ziek is, is ze wel weer erg vervelend...Ook haalt ze gemiddeld 3 keer op een dag de kledingkast leeg en krijg er echt een punthoofd van angry.gif

Beau gaat als een speer!! Hij ontdekt steeds meer dingen en hij pakt ookal dingetjes aan!! Nog wel een beetje stuntelig maar het begin is er!! Verders is het een heerlijk ventje, zo makkelijk!! Hij vind alles best, en hij speelt met z'n speelgoed haha Dat is echt nieuw voor ons want Zootje speelde nooit met speelgoed die gooide er alleen maar mee haha En nog steeds eigenlijk!! Ook is ie helemaal bezig met z'n voetjes...Iedere keer als ik bij m kom kijken ligt ie met z'n tenen in zn mond!! 'k Wou dat ik zo lenig was!! Hij is ook helemaal verliefd op z'n nieuwe knuf, De krullevaar vogel van Pluk van de Petteflet...Hij laat m niet meer los!! Kroelen, aaien, in z'n mond stoppen, ben benieuwd of het een bevlieging is of dat Bambi nu echt z'n plaatsje heeft moeten afstaan tounge.gif
__________________________________________

30 maart 2007

Wat kan er in een korte tijd toch veel gebeuren!! We hadden hier net een stukje geschreven over Zootje dat ze nog steeds niet naar de peuterspeelzaal ging en jahoor, even daarna lag er een envelop van de SKS in de bus!! Dus a.s. maandag mag onze 'kleine meid' voor het eerst naar de peuterspeelzaal ze zit in groep 3 van de Donderkopjes!! Spannend!!

Met de vervelendheid gaat 't al weer iets beter, we hebben d'r lekker bezig gehouden afgelopen tijd...'t was mooi weer dus heeft ze ons heel goed geholpen in de tuin!! En ja als ze moe word komt het draakje in haar weer naar boven natuurlijk haha maar dat is ook niet erg!!

Afgelopen zondag zijn we bij ons kleine neefje Ilja op bezoek geweest!! Wat een droppie!! Zo klein weer!! Niet te geloven dat ons kaboutertje nog geen 4 maanden terug ook zo klein was!! Time flies!! Zoë heeft ook lekker met Noah en Hugo gespeelt!!

Ons kleine mannetje gaat ook als een speer!! Hij had zich al een tijd niet meer omgerold...dus voor m'n gevoel was t meer perongeluk gegaan...Maar afgelopen week lag ie tot m'n grote verbazing ineens op z'n buik, terwijl ik toch zeker wist dat ie op z'n rug lag...Naja zal wel perongeluk gegaan zijn dacht ik nog, dus leg 'm weer op z'n rug en jahoor hup daar ging ie, been in de lucht en hopsa zo op z'n buik...en na een paar minuten was ie het zat en hup zo weer op z'n rug!! Naahhh m'n mond viel open van verbazing haha!!

Ook zijn we weer bij het CB geweest!! Hij was weer goed aangekomen al zou 't meer mogen, maja onze kids blijven bij t onderste lijntje hangen...daar heb ik me wel bij neergelegd!! Zo lang ze goed aankomen zit alles wel goed!! Deze keer ook weer prikjes gehad en stoer dat ie was!! Bij het eerste prikje huilde hij niet eens!! Bij de 2e een klein kreetje, maar hij was het al snel weer vergeten, verder ook geen last meer gehad...Ja wel veel geslapen maar dat vind mams helemaal niet erg hoor Voorlopig zijn we er nu even van af!!

Verder zijn we EINDELIJK van de 7 voedingen af!! Hij krijgt nu 5x 120 cc en 1x 150 cc en volgende week gaan we nog een voeding van 120 vervangen door 150!! Hopelijk gaat t goed!! Tussendoor krijgt ie ook af en toe nog een borst...Heel veel drinkt ie er niet uit, hij is te verwend door z'n fles haha Maar hij vind t wel fijn, ennuh mama ook!! We beginnen voorlopig nog even niet met fruit vanwege het spugen...Wel gaan we een papfles Nutrix proberen komende tijd!!
__________________________________________

: 19 maart 2007

Zo tis al weer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb Dus snel maar weer een update!! Na mijn val van de trap is Zoë ook van de trap gevallen, precies zo als ik, maar Zoë stond wel weer gewoon op en kon na een paar minuutjes al weer lachen, nou dat doe ik haar niet na, voel me oud!! tounge.gif haha

Verders is onze meid de afgelopen 2/3 weken ontzettend vervelend, zal wel weer een periode zijn, maar we kunnen niet wachten tot die voorbij is!! Ze verveeld zich ook een beetje, we zitten nog steeds te wachten tot ze naar de peuterspeelzaal kan, ze staat al een tijd op de wachtlijst dus zal er nu toch wel eens van moeten komen lijkt me!! Nou ja we zien wel!!

Met ons kaboutermannetje gaat het heel goed!! Groeit hard, veel te hard Nog steeds 7 voedingen, maar zo gaat t goed, met meer per fles blijft ie terug geven, naja dan zal het toch echt te veel voor m zijn!! En hij komt prima aan, dus houden we het nog even zo!!

Afgelopen vrijdag is ons neefje Ilja geboren!! We dachten al dat het een knulletje zou worden, en ja we hadden gelijk!! Op de vroege vrijdag morgen heeft Noah dus een broertje gekregen!!

Hopelijk kunnen we hem aankomend weekend gaan bewonderen!!

Verders hebben we vandaag een minimeet gedaan van de forum meiden!! 't Was heel gezellig, en leuk om te zien die kleine beebjes, en hoe snel ze groot worden happy.gif De peutertjes hebben ook lekker gespeeld, en hoe vreemd het ook klinkt, maar Zoë was hééééérlijk rustig!! Ze was ook de oudste van het stel, daar zal het wel aan liggen!!
__________________________________________

3 Maanden! : 01 maart 2007

Zo al even weer niet geschreven...Dus tijd voor een update! Beau is vandaag al weer 3 maanden!! Afgelopen dinsdag zijn we dus ook weer naar het CB geweest!! Ondanks z'n 7x 120 cc voeding is ie harstikke goed aangekomen!! Dus je bent gewoon niet zo'n grote eter...naja dat kan, is mama ook niet!!
Ook is weer z'n naveltje behandeld, en nu moet t echt binnen 5-10 dagen over zijn anders wordt het in het ziekenhuis gedaan...Maar zoals het er nu uitziet groeit t al weer verder En hij heeft voor de 2e keer die ellendige prikken gehad...Nog 1 keer dan zijn we er voorlopig vanaf!!

Verders zijn we gister heel erg geschrokken want Beau en ik zijn samen van de trap gevallen...Beau had gelukkig niks, maar mams heeft wel een flinke smak gemaakt...En heb nu erg last van m'n rug, en had nog steeds zo'n last van m'n bekken dus t zit niet erg mee...

Zootje is helemaal verslaafd geraakt aan k3, en dan vooral de dvd van K3 in ahoy...Zelfs in d'r slaap ligt ze nog liedjes te zingen haha!! Alles wat ze tegenkomt en langwerpig is dient als microfoon!! Ook Beau's rammelaars blijven niet gespaart happy.gif En verder is het gewoon een kleine tuttebel, lekker d'r broertje versieren
__________________________________________

:-( : 22 februari 2007

Rust zacht lieve Kiwi cry.gif

Vandaag is onze kat Kiwi (die bij opa en oma woonde) ingeslapen, hij had al sinds oktober rare aanvallen en er kon geen diagnose gesteld worden, na een hoop gesukkel hele zware medicijnen was alle hoop nu weg...Voor Kiwi is het beter zo, al die ellende is nu voorbij!

Kiwi was Zoë's beste maatje en we zullen hem heel erg gaan missen, opa, oma, Jelle (en Billy), Marieke heel veel sterkte!
__________________________________________

Woei!! : 16 februari 2007

Ons kaboutertje heeft zich gisteravond omgerold van buik naar rug!! Of het echt de bedoeling was is een tweede natuurlijk!! Maar zelf was ie er wel trots op!! Grote grijns op z'n gezichtje!! grin.gif Nou we zijn benieuwd of ie het vandaag nog es doet!!
__________________________________________

Blerg vieze speen : 07 februari 2007

Hoe cliché, maar sjee wat vliegt de tijd toch voorbij!! Ons kaboutertje alweer 2 maandjes!! En klein kaboutertje, je bent echt al een eigen 'persoontje' zo grappig af en toe!! Je bent ook zo geintereseerd in je zus!! Nu je af en toe in de wipper zit kijk je je oogjes uit, en vooral wat zus allemaal aan het doen is!!

Je begint ook steeds meer te duimen! Mama had dat liever niet gehad, maar ja, het is niet anders...Je speen wil je al heel vaak niet meer hebben, z'on vies gezicht wat je dan kunt trekken!! En ik moet toegeven, als je zo lief op je duimpje sabbelt, dan smelt ik happy.gif

Zaterdag kreeg je weer 'kraambezoek' ja nog steeds wink.gif Dennis kwam jou even bewonderen, en je hebt een mooie kiekeboe-ster van 'm gekregen!! En mooi dat je 'm vind!! Steeds ernaar lachen en geluidjes maken!!

Je naveltje is weer aan het aangroeien, gek worden we er van...We willen nu gaan proberen om het zelf met zilvernitraat te behandelen, pff gekke kinders tounge.gif Zus een navelbreukje en jij een aangroeiende navel.

Zoë, jij bent nu inmiddels wel een beetje bang geworden om lollie te verliezen, dus laat je m nu maar liever thuis als we weg gaan...Kip moet wel mee, dus daar moeten we maar even een reserve voor gaan regelen voor we die ook een keer gaan verliezen wink.gif Je bent ook echt een kleine dondersteen!! Nu je al een tijdje je eigen luier weer aanlaat 's ochtends, heb je Beau z'n luier maar uitgetrokken, heel fijn!! Ik knipper met m'n ogen en je broertje lag in z'n blote kont!! Gelukkig viel de schade mee wink.gif

Je bent ook echt een klein moedertje voor je broertje, en broertje vind alles best natuurlijk!! Muts op, speltjes in z'n haartjes, sokken steeds uit, ow ow...!! haha Maar we zijn heel trots op je hoor!! Je bent zo lief voor hem...!!
__________________________________________

Weer naar het CB! : 30 januari 2007

Vandaag moesten we weer naar het CB, niet zo leuk deze keer want hij kreeg z'n eerste prikjes sad.gif Ik zag er zo erg tegen op, Beau heeft ook nog eens echt van die traantjes die uit z'n oogjes springen als ie huilt, Zoë heeft nog steeds geen tranen...Dus ben dat niet gewend...Maar tot m'n verbazing is het me echt 100% meegevallen, hij is een echte stoere bink!! Heel eventjes een kleine kreet bij het prikken, maar daarna geen huiltje of kreuntje meer!! Gelukkig maar, t is al zo zielig!! De rest van de middag heeft hij wel veel geslapen en voelde hij wat warm aan, maar volgens mij heeft ie er niet heel veel last van!! Hoop dat het volgende maand ook zo gaat hoor!!

Hij is nu 56 cm en 4430 gram!! Ondergemiddeld, maar wel in een stijgende lijn!! Mja dat was ik ookal gewend met Zoë die bleef ook altijd maar bij het onderste lijntje hangen...Na ons vorige bezoek zijn we verder gegaan met 90 cc nutrilon, en hebben we langzaam 1 voor 1 alle voedingen vervangen voor 120 cc...En daar gaan we gewoon mee verder, tot ie het echt op kan, want als ie nu meer krijgt spuugt ie dat ook gewoon weer uit, dus dat is niet echt een optie! Dus nog steeds in een kraamritme van om de 3 uur en dan 6x 120cc op een dag!!

Gelukkig slaapt onze kleine man nu wat langer door 's nachts want tot voorkort was ie 's nachts echt een klein monstertje, haha!! Vorige week hebben we een groter maatje luier geprobeert, was geen succes, het lekte aan alle kanten, dus toch maar weer newborns...maar als dit pak op is gaan we toch een maatje groter proberen hoor!!
__________________________________________

Wat een weekend! : 28 januari 2007

Oeefff wat een weekend...Waar zal ik beginnen, nah we gingen naar Prenatal in Rotterdam...Voor we naar binnen gingen wilde ik eigenlijk dat Zoë d'r lollifant in de auto liet liggen, maar papa vond dat niet nodig...Naja wij de Prenatal binnen, en na een paar minuten zag ik dat ze d'r lollifant niet meer in de wagen had...Dus de zenuwen schoten gelijk door m'n lichaam heen natuurlijk!! Paps gelijk terug gelopen zoals we binnengekomen waren...niks, nergens geen lollifant. Gelukkig had Zoë het nog niet in de gaten, maar wij werden er steeds nerveuzer van, want jah, naar huis zonder lollifant eep.gif

Dus gelijk het winkelpersoneel op de hoogte gebracht en binnen 10 minuten waren bijna alle medewerksters samen met ons op zoek naar lolliefant, haha! Maar geen lollifant hoor, sjee en het was inmiddels 5 uur!! Dus we moesten toch echt naar huis ZONDER lollie cry.gif In de auto begon ze er wel naar te vragen, maar hebben we er maar even over heen gekletst, thuis gekomen was ze zo moe omdat ze 's middags niet geslapen had dat ze na het eten zonder problemen in slaap is gevallen...Zondag ochtend begon ze er natuurlijk gelijk weer over, 'waar is lollie nou?' ooohhwww zo zielg, hoe leg je dat nou uit he?!

Samen met paps is ze zondag naar Rotterdam gegaan om een nieuwe lollie te kopen, maar nergens hadden ze (die) lollifant nog...balen dus, thuis toch maar goed aan d'r uitgelegd dat lollie kwijt was!! Maar maandag ochtend was het natuurlijk helemaal een ramp, geen lollifant en vond ze het nu toch wel erg lang duren...Om 12;00 uur ben ik dus gelijk begonnen met het afbellen van Bart Smit filialen hier in de omgeving, niks nergens meer eep.gif En terwijl ik net ophang met filiaal Bart Smit Hoogvliet, gaat de telefoon...PRENATAL, WHOEHOEEEEHHHHHH LOLLIE IS GEVONDEN!! Ohw ben nog nooit zo opgelucht geweest, er viel een last van onze schouders!!

Maar ja lollie was in R'dam en wij in Spijk, papa aan het werk...Maar gelukkig was daar onze redder in nood!! Ome Jelle is samen met Sanne lollifantje gaan halen...Ik was samen met Zoë en Beau naar m'n moeder gegaan om op lollie (en ome Jelle) te wachten!! Zoë stond voor de vensterbank en zag ome Jelle aankomen, ze was helemaal door het dolle heen!! En daar was lollie, Ik heb Zoë nog nooit ZO blij gezien, gelukkig is lollie weer veilig thuis, maar t was me een avontuurtje wel zeg!! phoehhh happy.gif
__________________________________________

Hoera!! : 26 januari 2007

Vandaag zijn onze papa & mama 5 jaar samen!! Papa had voor mama een mooie bos bloemen meegenomen toen ie uit z'n werk kwam!!

Het pakje wat Beau hier op de foto aan heeft, had papa vorig jaar gekocht voor mama toen ze 4 jaar samen waren, dus eigenlijk was het voor 'sterrenbrusje' bestemt...Wel heel speciaal dat het pakje nu bij Beau precies goed past!! Maar ook wel een dubbel gevoel!! Maar hij staat Beau erg goed toch?!
__________________________________________

Tijd vliegt!! : 18 januari 2007

Ow wat gaat de tijd toch snel!! Beau is alweer bijna 7 weekjes!!

En ons kaboutertje kan eindelijk lachen!! Natuurlijk had ie al wel wat 'lachstuipjes' maar nu krijgen we echte lachjes MET geluid!! 9 Januari kreeg ik voor het eerst een echte lach met een geluidje!! We waren bij oma, dus die was er gelijk getuige van!! Ook begint ie nu zachte geluidjes te maken als we tegen hem praten, ZO lief *smelt* happy.gif

En onze kleine vent is maatje 50 uitgegroeid!! Duurde nog aardig lang vonden we zelf!! Hij zit ook nog steeds in de newborn luiers, en die hadden we rond deze tijd bij Zoë al lang de deur uit gedaan!! Tot nu toe ben je iig niet zo vlot als je zus, maar dat vinden papa en mama helemaal niet erg hoor wink.gif 1 Hittepetitje in huis is voorlopig wel genoeg!!

En over ons 'hittepetitje' gesproken, die is de laatste weken ontzettend druk, en trekt, heel fijn, iedere ochtend haar luier weer uit!! Wat doe je er nou tegen he?! Op de wc wil ze ook niet, gillen, schreeuwen, brullen...En het ging zo de goeie kant op voor we gingen verhuizen...Nou ja we blijven het iig proberen, maar willen het niet dwingen natuurlijk!! Verders heeft Lollifant een nieuw vriendinnetje !! Kip, noemt ze d'r...maar eigenlijk is het gewoon een rare struisvogel haha!!

Afgelopen maandag zijn we voor nacontrole bij de VK geweest!! Alles was goed, zelfs m'n HB was goed!! Wat ik niet verwacht had, nou ja, gelukkig maar!! Alleen weer dat bekken he?! Tis nog steeds niet over, het bed staat ook nog steeds op klossen...Mag nog steeds niet veel traplopen en tillen enzo...Het begint nu wel heel erg vervelend te worden hoor!! Als het volgende maand niet over is moet ik er toch echt aan geloven, dan wordt het fysiotherapie... sad.gif

Ik heb het nu echt heel druk dus kan gewoon niet zo vaak het dagboek updaten, als Zoë weer eens wat rustiger wordt, heb ik misschien weer wat meer tijd...Dus dit was het voorlopig weer denk ik haha tounge.gif
__________________________________________

Gehoortest, huisarts en CB : 02 januari 2007

Nou we hebben alles weer gehad!!

De gehoortest van 29 december was helemaal goed in 1 keer, en we hoeven niet meer terug happy.gif 's middags hadden we een afspraak gemaakt bij de huisarts omdat uit z'n naveltje een grote rode opgezette bobbel kwam. Hij had iig geen koorts gelukkig...Maar wat ie heeft is wel heel gek hoor eep.gif door hormonen worden er cellen aangestuurd die gewoon verder gaan met de navelstreng...Dus eigenlijk was ie gewoon weer aan het aangroeien haha, dat ie een echt mamma's kindje is dat wisten we al, maar dat het zo erg is!! hihi...Nee, maar dat kan natuurlijk niet he?! Dus de huisarts heeft t ingesmeert met zilvernitraat, en nu moet t opnieuw indrogen en weer afvallen...

En vandaag zijn we voor het eerst naar het CB geweest!! Hij is helemaal goedgekeurd grin.gif Hij weegt nu 3670 gram en is 54 centimeter...Dus inprincipe is ie goed aangekomen ondanks z'n dipje!! We gaan nu nog gewoon door met 7x 90cc Nutrilon, en ik ga proberen 1 voeding de borst weer te geven...En z'n naveltje is vandaag ook weer opnieuw met zilvernitraat behandeld, er zit nu een grote pleister op z'n buikje...Over 2 weekjes moeten we weer terug om even te wegen en dan de 30e voor z'n eerste prikjes!!
__________________________________________

Het was ons het jaartje wel!! : 31 December 2006

Dag 2006, het jaar van de miskraam, verhuizen en de geboorte van Beau!! 2006 was voor ons het jaar waarin we blijdschap en verdriet heel dicht naast elkaar beleefde!!

Het jaar begon voor ons met een feestje!! 17 januari hadden we een positieve test in handen, helaas was de blijdschap maar voor korte duur want op 30 januari begon ik bloed te verliezen...Na 2 weken bloedverlies kregen we op 9 februari een echo...Inderdaad, m'n gevoel zat goed, het kindje was niet verder gegroeid en er was geen hartactiviteit. We besloten de natuur z'n gang te laten gaan, en 2 dagen later op 11 februari is ons sterrenkindje 'geboren'. De dag erna hebben we ons sterrenkindje begraven bij het graf van mijn oma en opa.

Het verdriet werd al snel weer vervangen door voorzichtige blijdschap en onzekerheid, want op 25 maart hadden we weer een positieve test zonder tussendoor te menstrueren!! Hoe kan dat?! Zo snel!! Niet te geloven...
Het verdriet werd ineens vervangen door ongeloof, dus deden we 5 dagen later op 30 maart weer een test...
Ja natuurlijk weer harstikke positief, WOW!!

Vanwege de miskraam mochten we deze keer al snel bij een gyneacoloog komen, en dus kregen we op 7 april al de eerste echo!! Klein, heel, heel klein...Maar het hartje klopte!! Pfiew wat een opluchting!! De datum kon nog niet worden vastgesteld, en met een ietsje geruster gevoel gingen we weer naar huis!!
3 mei mochten we weer komen voor een echo, en ja hoor alles zag er goed uit!! We waren zelfs al 10 weken ver en de datum werd gezet op 28 november!! Alsof het zo voorbestemd was!! Want 28 november was de verjaardag van mijn oma (†29-01-2004) waar wij ons sterrenkindje bij begraven hebben!!

Deze eerste 12 weken waren de langste 12 weken van m'n leven, maar we kwamen er door heen en langzaam kon het genieten beginnen!!

En genoten heb ik!! Op de bekkeninstabiliteit na dan...Maar daar kwam het volgende probleem, we hadden nog geen ander huis, en het zag er ook niet naar uit dat dat zou gaan gebeuren voor de baby zich zou aandienen...de maanden vlogen voorbij en de zomer liep op z'n eind...en toen op maandag 28 augustus kregen we een telefoontje, het lot was ons wederom goed gezint!! We hadden een HUIS!! En eigenlijk konden we het niet geloven, maar 4 dagen later zette we onze handtekeningen en namen we de sleutel in ontvangst!! Per 1 oktober hadden we onze toen huidige woning opgezegt en dat werd dus wel even aanpoten!!

Gelukkig zag de nieuwe woning er goed uit, en al snel was Zoë's kamertje af, zo volgde binnen 2 weken ook de woonkamer en onze slaapkamer toen als een speer in ons oude huis alles ingepakt of eigenlijk ingegooid haha voor pakken was geen tijd...en 3 weken na ontvangst van de sleutel, gingen we op zaterdag 23 september over!! Na nog 1 weekje zwoegen hebben we een op 1 oktober de sleutel van ons oude huisje ingeleverd...Oef dat waren 4 héle zware weken, maar we hebben het toch zomaar eventjes gedaan!!

En toen begon het leukste werk, het werk waarvan we dachten niet meer te kunnen doen dit jaar...De babykamer inrichten!! En tot op de dag van de bevalling zijn we daar mee bezig geweest!! Maar het resultaat mag er zijn!!


De laatste dagen voor de bevalling van Beau waren raar en chaotisch... 28 november die ZO dubbele dag...De verjaardag van m'n overleden oma en de uitgerekende datum!! We hebben bloemen bij het graf gelegd...en speciaal 1 witte voor ons sterrenkindje!! De dag erna de 29e was ik jarig!! De 30e moesten we naar de VK en daarna gelijk door naar het ziekenhuis voor de CTG en jah, 1 december, daar was ie dan!! Onze 2e trots!! Ons kaboutertje, onze Beau!! Wat een jaar, en wat een mooie afsluiting voor ons!!

(o)Pa & (o)Ma Hermus, SUPER bedankt voor alle hulp met Zoë, het verhuizen, en de hulp aan het einde van de zwangerschap, boodschapjes, opassen, huishouden...Kan bijna niks bedenken waarmee jullie ons niet geholpen hebben!! Zonder jullie was dit jaar niet zo gelopen als het nu gegaan is!!
__________________________________________

Fijne feestdagen!! : 24 December 2006

We hebben dit jaar geen kaartjes gestuurd, omdat we net alle geboorte kaartjes de deur uit hebben!! Maar willen jullie uiteraard allemaal fijne feestdagen wensen!!

Dikke kus,

Femke & Dimitri, Zoë & Beau!!
__________________________________________

3 weken! : 22 December 2006

En vandaag ben je al weer 3 weekjes, klein kaboutertje!! Papa en mama zijn blij dat we overgestapt zijn op de nutrilon!! Alles gaat nu ineens groeien en bloeien happy.gif Je haartjes groeien ineens heel snel!! Je onstoken duimpje is ineens helemaal genezen en je hematoompje wordt ook veel minder nu!!

Gister zijn we voor het eerst saampjes onder de douche geweest!! We hebben er allebij echt van genoten!! Jij bent gek op water, en ik vond het zo fijn, het voelde net als bij je geboorte, zo'n warm, nat, bloot, klein baby'tje op m'n borst!! Dat gaan we zeker vaker doen!! Je zus had een hekel aan douchen als baby, dus dat moet mams nu ff inhalen!!

29e krijgt Beau z'n gehoortest en 2 januari moeten we voor het eerst naar het CB!! We zijn nu zo benieuwd hoeveel je weegt met flesvoeding!! Hopelijk kom je goed aan, en kunnen we weer langzaam beginnen met wat borstvoeding!!

Zoë, jij kleine boef...Je loopt de hele dag met je kerstboompje door de kamer...!! Iedere keer breek ik me nek erover haha!! Gister heb ik er maar lampjes in gedaan, hoop dat je m nu niet meer gaat verslepen nu die in het stopcontact zit!! Ook heb je nog met 3 vingers tussen de deur gezeten!! Dat was even schrikken he?! En het was mama's schuld...Ik deed zo de deur dicht terwijl jouw vingertjes daar nog zaten Gelukkig zijn ze niet gebroken...wel wat dik en blauw...
__________________________________________

Toch gestopt : 20 December 2006

Toch gestopt (voorlopig) : 20 December 2006
Nou zijn we weer, we zijn na maandag overleg te hebben gehad met een wijkverpleegkundige, (voorlopig) gestopt met de borstvoeding...

De keus was uiteindelijk niet zo moeilijk meer, en ben dan ook niet gestopt vanwege de pijn, maar onze kleine vent is nog niet terug op geboorte gewicht eep.gif Dat is natuurlijk helemaal niet goed!! We hadden sowieso al het idee dat ie er niet genoeg aan had, maar niet dat het zo erg was...

Maar we zijn maandagmiddag gelijk overgegaan op Nutrilon, en ja, nu merken we aan alles dat ie te weinig had aan de borstvoeding!! Hij leeft helemaal op!! De laatste dagen was het ook de heledag en nacht huilen, huilen en huilen...Dat is nu verleden tijd!! happy.gif

Gister heeft hij weer even aan de borst gedronken, meer als extra'tje en om de druk wat te verlichten voor mij, en om de borstvoeding op gang te houden, want misschien dat we het langzaam weer kunnen opbouwen als ie genoeg is aangesterkt!!
__________________________________________

2 weekjes alweer!! : 18 december 2006

Owww de tijd vliegt!! Je bent alweer 2 weekjes oud!! Mama is al weer aardig op de been (of probeert op de been te zijn tounge.gif ) We zijn vorige week woensdag met z'n 3tjes gaan shoppen in Rotterdam, want ow ow jij klein kaboutertje alle kleertjes die we al hadden zijn veels te groot!! Normaal gesproken koop je juist grotere kleertjes maar bij jou is het dus andersom wink.gif

Je zus hadden we bij oma gebracht, en die heeft het weer harstikke naar d'r zin gehad, we werden overspoeld met verhalen toen we terug kwamen grin.gif

Voor Beau zijn we goed geslaagd!! Veel leuke kleertjes gescoord!! En ook voor Zoë nog een leuke spijkerbroek gekocht!! En wat kerstcadeautjes!! Wat gegeten bij de hema, broodje met gerookte zalm!! HHHMMMMM!!! Dat smaakte erg goed na zo ongeveer een jaar!!

Verders genieten we elke dag van ons 'nieuwe' gezinnetje!! Toen ik voor het eerst hoorde dat we een knulletje verwachtten, moest ik wel even aan het idee wennen, maar ow wat ben ik toch trots op ons kleine binkie!! Ondanks dat hij het 2e kindje is, voelt t toch weer net als de 1e...Alles is zo anders!!

Met de borstvoeding gaat t wat minder, en ik twijfel nu heel erg of ik zal stoppen of niet, ik heb steeds zo'n ontzettende pijn...Dimitri vind dat ik moet stoppen...maar zelf wil ik het zo graag...Bij Zoë lukte het na 6 weken ook echt niet meer, en daar baal ik ook nog steeds van, mja zo is het ook geen pretje...

We houden jullie op de hoogte...
__________________________________________

Auw, auw, auw... : 10 December 2006

Nou het begin zonder kraamzuster ging niet helemaal vlekkeloos!!

Vrijdag nacht kreeg ik ineens hele erge pijn schuin onderin m'n buik...mja ff paar keer omgerold en toen ging het wel weer...

Zaterdag zou Natacha komen, dus zou het gelijk aan haar vragen wat het kon zijn...

Ook ontdekte ik zaterdag dat Beau's duimpje bij z'n nagelriem ontstoken is...Op zich niet zo erg maar mocht het niet snel over gaan moeten we het gaan insmeren met betadinezalf...Ook niet erg, alleen moet ie dan een wantje aan, en dat zou wat minder zijn aangezien ie ook graag sinds een paar dagen z'n duimpje neemt...Maar goed we hopen dat het gewoon snel over gaat!! En anders moet ie het alleen met z'n speentje doen...

Maar die buikpijn bij mij komt waarschijnlijk omdat ik hele erge naweeën heb gehad is de baarmoeder heel snel gezakt waardoor nu in één keer alle andere organen weer terug op hun plek zakken, iets sneller dan normaal...Maar nadat Natascha weer weg was kreeg ik weer pijn, alleen zo erg dat echt de tranen over m'n wangen rolden...Ik wist ook even niet meer wat ik met mezelf moest...

Pfff, ik hoop echt dat dit de laatste lichamelijke tegenslag was, want deze zwangerschap heeft me lichamelijk echt afgetakeld!! Tot nu toe heb ik geen pijn meer gehad, en hoop dat het zo blijft!! Morgen gaan we er voor het eerst uit!! Naar oma toe!! Hopelijk is het weer goed want wil eigenlijk proberen te lopen, zo niet dan zet Dimitri ons af met de auto...Ben benieuwd hoe het gaat!!

Met Beau gaat het verders helemaal goed...Hij begint zich wat meer bewust te worden van z'n omgeving!! Vooral het behang op de slaapkamer vind ie erg interesant!! En hij volgt mij en paps met z'n oogjes!!

Zoë zit nu de afgelopen 2 dagen weer ff in de 'ik ben 2 en zeg nee' fase...En ze mist 'clowja' (Claudia) steeds staat ze maar bij de vensterbank naar buiten te turen of Claudia al komt!! t was natuurlijk ook wel een gekke tijd voor haar!! Overspoeld met cadeautjes en aandacht...En nu is het weer even wennen aan het 'gewone' leventje!! Voor mij en Beau is ze nog steeds heel lief!! Ook toen ik gister zo'n pijn had kwam ze me steeds kusjes geven!!
__________________________________________

Papa jarig!! : 08 December 2006

Gefeliciteerd papa, vandaag al weer 30 jaar!!
__________________________________________

Volgende